4934 Irving Place
Pond, MO 63040

+1 (555) 456 3890
info@company.com

Pohjanmaan AS-sarjassa menestyneitä palkitaan taas avokätisesti 17. joulukuuta Lapualla Ala-Talkkari Areenalla klo 19.00
 
E-luokasta palkitaan kolme (3) parasta kuljettajaa ja kartanlukijaa ja nämä ystävälliset henkilöt tottelevat seuraavia nimiä:
Luhtala Jussi - Luhtala Jaana, Auvinen Joni - Lepistö Tommi, Toivola Paula - Västinsalo Minna
 
C-luokasta palkitaan tasapisteisiin päätymisen johdosta sarjan neljä (4) parasta kuljettajaa ja kartanlukijaa. Nämä sankarit sai kasteessa nimikseen:
Koivuniemi Mika - Törvi Mikko, Wärnman Kenneth - Wärnman Erica, Näykki Juha - Näykki Janne, Ristolainen Marko - Ristolainen Kai
 
MAB-luokista raati ei tule palkitsemaan ketään... taaskaan.... kyynel...
Lohtuna voin kertoa, että Vauhtiajoissa opin Esko Eerikäiseltä niin hianon lauseen, että pakko sillä on nyt toivottaa onnea MAB-luokan menestyjille. Ja se hemmetin värssy kuuluu näin: ISOT KÄDET!!!
 
Palkinnot jaetaan siis joulukuun 17. päivä lapualla, tarkemmin Ala-Talkkari Areenalla (En nyt muista osoitetta kun osaan sinne muutenkin). 
Ensi kaudella, siis kaudella 2019 on useita nykyisen harkkarisarjan ratamestareita kansallisista kilpailuista johtuen hieman hakusessa, joten mieluusti otetaan uusia ja eläköityneitä ratamestareita harkkareiden tekemiseen mukaan. Siltä varalta, että harkkarisarjasta tulee torso ja laadukas autosuunnistus lähialueella kiinnostaa, niin nyt jos koskaan kannattaa hankkia se lisenssi. No, yritetään kuitenkin värkätä katu-uskottava harkkarisarja ja kannattaa se lisenssi kyllä hankkia muutenkin. Mutta jos aikomuksena on harkkareita tehdä, niin sen ja ajankohdan voi esittää tulevassa tapahtumassa. Palkinnoksi saa ainakin pullan. Ehkä myös kahvia.

Lähtöluettelo Jälki-ilmoittautumiset, eli jälkkärit voi ilmoittaa suoraan ratamestari Jaakko Viljaselle. Saman voi tehdä myös järkkärit. Jaakon tavoittaa tekstiviestillä numerosta o5o4145894.

LapUA järjestää marraskuun 10. Seinäjoella PRP Racing AS harjoitusajosarjan osakilpailun. Lähtö- ja maalipaikkana toimii PRP:n tilat osoitteessa Kisällintie 8, 60100 SEINÄJOKI. 

Ensimmäiset lähtee klo. 15 nurkilla ja ajallisesti pituutta on vajaa pari tuntia. Luvassa on pienillä siirtymillä vaudikkaita sorakuoppia ja muutamia uusia alueita.

2018 © autosuunnistus.fi. All Rights Reserved.